Juletræer

Læs mere om vores erfaringer med salg af juletræer. Både på vores egne stadepladser og videresalg til erhverv. Vi eksporterer hvert år træer rundt i hele Europa og er derfor vant til at håndtere mange forskellige markeder. Derudover har vi egen stadeplads i både Århus og London.

Entreprenør-arbejde

VI udfører entreprenørarbejde for andre hele året rundt. Her hjælper vi med alle aspekter af dyrkningen af juletræer. Det vil sige både plantning, gødning, nipning, vækstregulering, mærkning og oparbejdning. Med andre ord kan du altid tage fat på os, hvis du skal have hjælp til den ene eller den anden opgave. Ingen opgaver er for store eller for små.

Medarbejdere:

Vi har dygtige folk, som har arbejdet i juletræsbranchen i flere år. Derfor er vi året rundt et godt hold på 6-8 stykker, som kan hjælpe med diverse opgaver

Pris:

Vi er altid til at snakke med, så vi finder frem til en god pris, som vi alle kan være tilfredse med

Det laver vi:

Plantning, gødning, nipning, formklipning, vækstregulering, mærkning og oparbejdning.

Hvis vi ikke selv kan hjælpe jer, kan én af vores samarbejdspartnere.

Stadeplads-salg

Vi har stor erfaring i at sælge juletræer direkte til private. I 5 år har vi solgt juletræer fra Hørslev Julemarked, det giver et godt kendskab til kundernes behov. Derudover har vi de sidste 10 år solgt juletræer fra en stadeplads i London. Vi leverer derfor gerne til andre stadepladser og sælger allerede til stadepladser i de nordiske lande, England, Holland og en række andre steder.

Vores stadepladser:
Træerne og levering:

Du får selv lov til at vælge den sortering som passer til din kunde. Det vil sige at vi kan levere lige præcis de træer, som du skal bruge, direkte til dig. På den måde sikrer vi høj kvalitet på din stadeplads.

Kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper gerne dig i gang med at sælge fra en stadeplads til private. Vi har både erfaringen som sælger og som leverandør af træerne, og forstår derfor vigtigheden af de forskellige processer.

Grossist-salg

Vi samarbejder med en række juletræsgrossister, som sælger til havecentre, byggemarkeder, kæder osv. Vi samarbejder med alle og har stor erfaring med salg til en lang række lande.
Det har vi stor succes med og er altid klar på at koble flere grossister på vores salg. Vi kan levere træer i alle størrelser og sorteringer og mikser gerne paller efter kundens behov.

Krav:

Vi har ikke nogle krav til land, størrelsesordre eller sortering. Vi samarbejder gerne om en bedste løsning.

Kontakt os:

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler flotte træer til dine kunder.  Gør det nemt her.

Erfaring:

Vi samarbejder allerede med en række grossister. De er baseret i blandt andet Tyskland og England, og har stor succes med at sælge til havecentre og kæder.

Anbefalinger fra hele verden

I've worked with Copmann Christmas Trees for many years and are delighted with the service and quality trees. I've been in Denmark a couple of times to pick out the perfect trees, which means that Anders and the rest of Copmann Christmas Trees know exactly what I my customers like. But one of things I appriciate the most working with Copmann is the flexibility and cooperability thoughout the whole process.

Howard Farmer, Stadeplads i London

Vi har sedan år 2019 köpt in julgranar från Copman. Vi har egen gårdsförsäljning av julgranar och behöver komplettera vårt sortiment med Nordmaniana. Våra kunder vill ha julgranar av god kvalité och smalare modell. Vi är mycket nöjda med leveranserna av Copmans julgranar till oss i Asmoarp.

Mats-Ola Persson, Gårdsalg i Asmoarp, Sverige

Kontakt os i dag

…så finder vi en god løsning