Om Copmann Juletræer

Copmann Juletræer er ejet og drevet af Anders Copmann. Anders Copmann har arbejdet med juletræer det meste af livet. Præcis ligesom hans far og farfar. Hos Copmann Juletræer går vi altid op i at levere kvalitetstræer tilpasset kundernes ønsker.

Det laver vi blandt andet:

Oparbejdning

Vi står for hele processen

Vi har meget erfaring i alle processer i oparbejdningen af juletræer. Lige fra fældning, udslæbning, netning, pallepakning og læsning. Vi kan med andre ord hjælpe dig hele vejen. I den travle sæson er vi ofte et team på 6-10 mand, som klarer opgaverne.

Mærkning

I alle ønskede sortering

Anders har mærket juletræer hele livet og har derfor en helt særlig fornemmelse af det enkelte træ. Dermed sikrer du dig at du får den rigtige pris for de enkelte træer, samtidig med at du kan opfylde dine kunders forskellige ønsker. Kontakt os endelig hvis du har træer, som skal mærkes eller brug for rådgivning.

Vækstregulering

Kontrolleret og effektivt

I maj og juni måned bruger vi hos Copmann Juletræer det meste af vores tid på at vækstregulere. Med 6-8 effektive medarbejdere som følger et gennemarbejdet skema, sørger vi altid for et præcist og kvalitetsfyldt stykke arbejde. Vi er gode til at sikre os, at dine træer ikke vokser fra dig.

Mød Anders Copmann

Anders Copmann er i starten af 40’erne og bor i Hørslev, vest for Aarhus. Her bor han med sine tre døtre; Liv, Eva og Frida, samt hans kone Bjørg. I Hørslev har han selv en juletræsplantage på små 10 hektar, som samtidig er udgangspunktet for Hørslev Julemarked.

Hørslev Julemarked er et fæld selv julemarked, som hvert år tilbyder en række hyggelige aktiviteter i julemånederne. Hørslev Julemarked er drevet af Anders og 2 andre lokale familier.

Anders kommer fra Himmerland, hvor langt størstedelen af hans juletræsaktiviteter også er den dag i dag.

Vi sælger allerede til følgende lande

Tyskland

Holland

Polen

Sverige

England

Norge

Kontakt os i dag

…så finder vi en god løsning